Linkedin

Arno Pouw

Arno is sinds 2017 partner bij SMC. Hij adviseert bedrijven en organisaties bij het faciliteren van zelf-evaluaties van commissarissen, fusiebegeleiding, strategie(realisatie), verbetering van bedrijfseffectiviteit en executive coaching. Hij heeft veel ervaring met financiële instellingen, scale-ups, beursfondsen en organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Arno was bijna 25 jaar partner bij PwC waar hij als accountant en consultant, maar ook als bestuurder heeft gewerkt. In de periode 2004 tot 2013 was hij verantwoordelijk voor de Adviespraktijk van PwC, Advisory, in Nederland en vanaf 2008 ook in EMEA. In die hoedanigheid was hij lid van het Global Advisory leadership team en het Executive committee in EMEA. Van 2006 tot 2013 was hij lid van de Raad van Bestuur van PwC Nederland. Na zijn bestuursperiode maakte hij onderdeel uit van Strategy&, waar na de acquisitie van Booz&Co, de strategiepraktijk van PwC is ondergebracht. Daar heeft hij adviesopdrachten uitgevoerd voor onder meer APG, het CFO-netwerk van banken in Europa en VvAA. Op dit moment is hij ook commissaris bij Takeaway.com Payments BV, adviseur bij een tax consulting boetiek en bij twee scale-ups.

Arno is een gedreven professional met oog voor de mens in zijn omgeving. Hij is goed in staat te relativeren en om opdrachten in een maatschappelijk perspectief te plaatsen. Hij wordt door zijn klanten met name gewaardeerd omdat hij in staat is zijn industriekennis goed te combineren met praktische werkende oplossingen.