Linkedin

Marcella Bouwmans

Marcella heeft de bachelor Bedrijfskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna heeft zij, vanwege haar interesse in leiderschap en strategie, eerst de Business Administration master specialisatie Leadership and Change Management afgerond en volgt zij nu de specialisatie Strategy & Organization van dezelfde master aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens deze studies ligt haar focus vooral op strategie, innovatie, verandermanagement, projectmanagement, fusies en overnames. Naast haar master werkt ze als student-assistent bij SMC.

Tijdens haar bachelor heeft Marcella zich beziggehouden met het opzetten van een sociale onderneming binnen Enactus VU. Vorig jaar liep zij stage bij een grote onderwijsadvies en -ontwikkeling organisatie. Hier heeft Marcella een “strategic alignment” tool ontwikkeld voor medewerkers in het Nederlandse onderwijssysteem. Nu is zij actief bij studievereniging Aureus als lid van de Graduates Development Program commissie en biedt zij met strategisch advies aan een liefdadigheidsorganisatie ondersteuning aan kansarme jongeren in Amsterdam.

Haar werkzaamheden bij SMC bestaan uit het adviseren en ondersteunen van de partners van SMC bij opdrachten en onderzoek. Marcella was een van de onderzoekers bij het onderzoek “Polderen op een Wereldtoneel” over de rol van de commissaris bij tussenholdings.