Linkedin

Marcella Bouwmans

Marcella heeft de bachelor Bedrijfskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanwege haar interesse in leiderschap is zij na deze bachelor begonnen met de master Business Administration: Leadership and Change Management, ook aan de VU Amsterdam. Naast haar master werkt ze als student-assistent bij SMC.

Tijdens haar studie is ze in aanraking gekomen met verschillende disciplines binnen organisaties, van strategie tot marketing, HRM, SCM, en finance. Het laatste jaar van haar bachelor heeft Marcella met veel interesse vakken gevolgd over onderhandelen, nudging en leiderschap. Ze heeft haar Bachelor afgesloten met de minor Designing Interventions in Business and Society en een scriptie over de determinanten van “employee engagement” en de invloed van het management hierop.

Vorig jaar heeft zij zich naast haar studie beziggehouden met het opzetten van een sociale onderneming binnen Enactus VU. Momenteel loopt ze stage bij een grote onderwijsadvies en -ontwikkeling organisatie en ontwikkelt ze een “strategic alignment” tool voor medewerkers in het Nederlandse onderwijssysteem.

Haar werkzaamheden bij SMC bestaan uit het adviseren en ondersteunen van de partners van SMC bij opdrachten en onderzoek.