Linkedin

Anita Lettink

Anita Lettink heeft een duidelijke visie over hoe bedrijven en organisaties omgaan met medewerkers, en hoe nieuwe technologie dit ingrijpend verandert.

Anita heeft een passie voor strategie en innovatie. Zij spreekt en publiceert over de toekomst van werk, en helpt besturen om zich voor te bereiden op de nieuwe medewerker. Anita heeft een klantgerichte mentaliteit en weet uit ervaring hoe complex digitale transformatiestrategieën op het gebied van personeel en organisatie kunnen zijn.

Eerder was zij als lid van het executive team van NGA Human Resources wereldwijd verantwoordelijk voor strategie, partnerships en communicatie. Ook leidde zij diversiteits- en inclusiviteitprogramma’s.

Als partner van SMC legt Anita zich toe op strategie, personeel en technologie. Zij heeft ervaring als bestuurder en toezichthouder, zowel in Nederland als internationaal, bij profit en non-profit organisaties. Tevens is zij als gastdocent betrokken bij universitaire executive programma’s, waar zij college geeft over de toekomst van werk.

Anita is de auteur van twee boeken: “Equal Pay for Equal Work” en “How to Select Your Next Payroll”.

Anita heeft in Duitsland en de Verenigde Staten gewoond en over de hele wereld gewerkt. Zij heeft ervaring met multinationale organisaties en is bedreven in het leiden van internationale, virtuele teams. Zij heeft ervaring in de profit en non-profit sector. Anita is toezichthouder bij de Hogeschool Utrecht en strategic board advisor van Syndio.