Linkedin

Stijn van Munnen

Stijn heeft aan Tilburg University zijn bachelor Bedrijfseconomie behaald. Gedurende deze studie heeft hij een semester aan Texas A&M University gestudeerd. Als vervolg op deze bachelor heeft Stijn de master Strategic Management aan Tilburg University afgerond, waarbinnen hij zich heeft gefocust op het ontwikkelen en implementeren van strategie op zowel business level als corporate level. Hij heeft deze master afgesloten met een scriptie gericht op de dynamiek tussen CEO’s en het Top Management Team en de invloed van deze relatie op veranderingen in R&D-investeringen.

Naast zijn studie heeft Stijn de rol van vicevoorzitter van de Tilburg Orientation Program bekleed, hier was hij verantwoordelijk voor het organiseren van de introductieweek voor nieuwe studenten in Tilburg. Verder is hij ook voorzitter geweest van de Tilburgse Open Crocket Kampioenschappen en betrokken geweest bij het organiseren van meerdere evenementen.

Als consultant ondersteunt Stijn de partners bij onderzoek en verschillende opdrachten op het gebied van strategie en governance. Hij is betrokken bij verschillende onderzoeken en heeft interesse in de dynamiek van organisaties bij strategierealisatie, -implementatie en cultuur- en organisatieverandering. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het gebruik van de zelfevaluatietool BoardResearch (www.boardresearch.org).