Linkedin

Willeke Bredewold

Willeke heeft aan de Universiteit Leiden haar bachelor Bestuurskunde behaald en die vervolgt met de master Organisatie, verandering en management aan de Universiteit Utrecht. Naast haar studie is zij bestuurslid geweest van de koepelorganisatie BOCS, als vertegenwoordiger van de vijf christelijke studentenverenigingen in Utrecht.

Naast haar studie heeft Willeke zich verdiept in strategisch advies als werkstudent en later consultant bij advieskantoor The Alignment House. Hier heeft zij gefocust op kwantitatief en kwalitatief onderzoek in verschillende branches van de publieke sector. Tijdens haar master heeft Willeke zich verdiept in organisatiecultuur, -dynamiek en cultuurverandering. Om haar kennis hierover te verdiepen heeft zij haar master afgesloten met een onderzoek naar veiligheidscultuur en de versterking hiervan bij ProRail. Met dit onderzoek heeft zij het gesprek gestart en gefaciliteerd tussen verschillende organisatielagen op het gebied van de veiligheidscultuur. Daarbij is gefocust op hoe verschillende rollen kunnen samenwerken om deze cultuur te versterken.

Als consultant ondersteunt Willeke de partners bij onderzoek en verschillende opdrachten op het gebied van strategie en governance. Ze is betrokken bij verschillende onderzoeken en heeft affiniteit met het onderzoeken en begeleiden van organisatie in cultuurverandering. Daarnaast biedt ze ondersteuning bij het gebruik van de zelfevaluatietool BoardResearch (www.boardresearch.org).