24 maart 2022

Uitnodiging: Round Table Einde van Strategie?

In gesprek met commissarissen over strategievorming in een onvoorspelbare markt,
constante technologische ontwikkelingen en nieuwe wetgeving

 

Met genoegen nodigen we u uit voor onze Round Table over de huidige praktijk van strategievorming bij bedrijven.

In deze Round Table gaan we met in gesprek met managers, bestuurders en commissarissen die een rol spelen in de strategievorming van hun organisatie. We starten de dialoog over de volgende vragen: “Welke spanningen ervaren organisaties en hoe gaan zij hiermee om in hun strategieproces? Welke nieuwe strategiepraktijken ontwikkelen zich en hoe dragen die bij aan het effectief omgaan met strategische spanningen?” Doel is om de huidige praktijk van strategievorming met elkaar te bespreken en door middel van de uitwisseling van persoonlijke ervaringen elkaar van ideeën te voorzien voor de eigen praktijk.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking ‘Organizational Revolution’ en Vrije Universiteit Amsterdam, in opdracht van de Stichting Management Studies. Het onderzoek zal worden gepubliceerd in boekvorm. Uiteraard delen wij na afronding van het project graag onze onderzoeksresultaten met u.

Tijdstip en locatie

De Round table vindt plaats op 7 april 15:00u – 18:00u, inclusief een afsluitende netwerkborrel, op ons kantoor ‘De Lindenhorst’, Stationsweg 2, 1251 KC Laren.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor een van de activiteiten
Deelnemers aan de bijeenkomsten krijgen vooraf de mogelijkheid input te leveren. Hiervoor nemen wij voorafgaand aan de bijeenkomsten per e-mail contact met u op.

Uw aanmelding is definitief na onze bevestiging.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ludwig Hoeksema of Willeke Bredewold.