Vacature Strategy Consultant (fulltime of 80%) 

Wil jij toonaangevende Nederlandse bedrijven, profit én non-profit, adviseren over hun toekomst?  

 

Ben je geïnteresseerd in de raakvlakken tussen strategie, besturing, organisatie en gedrag? Ben je origineel en analytisch in je aanpak van problemen? Wil je snel leren hoe een adviesbureau er onder de motorkap uitziet en bijdragen aan consultancyopdrachten op strategisch niveau? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Als strategy consultant bij Strategic Management Centre bieden wij je een intellectuele uitdaging in een spraakmakende omgeving. Samen met de partners adviseer jij over complexe vraagstukken en zit je aan tafel bij de opdrachtgevers. We dagen je uit op vakinhoudelijke verdieping en laten je kennismaken met het adviesvak op zowel strategisch niveau als de praktische organisatie die erbij komt kijken. 

 

Hoe zien je werkzaamheden eruit? 

 • Je werkt een-op-een met de partners van SMC bij adviesopdrachten, voornamelijk op het niveau van bestuur en toezicht, waarbij je in de bestuurskamer van veel verschillende organisaties kijkt.  
 • Je bent verantwoordelijk voor projectmanagement, voorbereiden en verzorgen van presentaties en interviews, kwalitatieve en kwantitatieve data-analyse, verslaglegging, etc.; 
 • Je draagt bij aan onderzoek op het gebied van strategierealisatie en corporate governance en je voegt daarin je eigen innovatieve denkkracht aan toe; 
 • Samen met de andere consultants run je het kantoor en beheer je de agenda’s. 

 

Wat breng je mee? 

 • Je zit in de laatste fase van je master of bent net afgestudeerd
 • Een proactieve, open, klantgerichte en vooral leergierige instelling; 
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen; 
 • Affiniteit met onderzoek op het gebied van strategie, organisatiecultuur en besturing;
 • Zorgvuldig in de communicatie; 
 • Accuraat in administratie en regelen van zaken; 
 • Een vlotte pen in zowel Nederlands als Engels en de wil om daarmee impact te hebben; 
 • Inzicht in cijfers, statistiek en financiële vraagstukken. 

 

Wat bieden wij jou? 

Wij bieden jou een veelzijdige, uitdagende en leerzame startersfunctie met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris bieden we je ook een aantrekkelijke variabele beloning. Bovendien krijg je de ruimte om externe opleidingen te volgen die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze consultants stromen na enkele jaren door naar een van de grote kantoren, waarmee wij goede contacten onderhouden. 

 

Over Strategic Management Centre 

Strategic Management Centre (SMC) is een toonaangevend adviesbureau voor bestuurders en commissarissen van bedrijven en publieke instellingen op het gebied van strategie, governance en organisatieontwikkeling, gevestigd in Laren (NH). Wij zijn een sparringpartner voor organisaties met vraagstukken op het vlak van strategie(realisatie) en board effectiveness.  

De partners van SMC zijn zeer ervaren adviseurs, bestuurders en toezichthouders. Zij doen ook onderzoek naar en publiceren over maatschappelijk relevante thema’s. 

 

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?  

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een nadere kennismaking. Past deze functie bij jou, dan ontvangen we graag een korte motivatie en je cv. 

Voor vragen over deze vacature kun je ons bellen op telefoonnummer +31 (0)35 – 539 57 60. Reacties op deze vacature kun je sturen naar Ludwig Hoeksema: ludwig.hoeksema@smclaren.com. Een case study kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.