Linkedin

Mark Michaela

Mark heeft aan de Universiteit van Amsterdam zijn bachelor Economie en Bedrijfskunde voltooid. Aansluitend heeft hij de master Business Administration afgerond en zich gespecialiseerd in strategie. Hij heeft zijn master afgesloten met een thesis over antecedenten van intrinsieke motivatie. Hierbij heeft hij gekeken naar de invloed van de moeilijkheidsgraad van een taak op creatieve prestaties onder zowel een makkelijke als een moeilijke taakomschrijving.

Tijdens zijn studie heeft Mark zich ook ontwikkeld als barista en coffee roaster. Hij maakt muziek, kookt graag en schrijft gedichten. Mark leest en sport ook graag. Zo liep hij onlangs De Marathon van Rotterdam.

Als consultant ondersteunt Mark de partners bij diverse opdrachten op het gebied van corporate governance, topstructuur en strategierealisatie. Hij assisteert ook bij het gebruik van de zelfevaluatietool BoardResearch (www.boardresearch.org). Mark is enthousiast en leergierig en wil zich graag ontwikkelen als strategieconsultant.