Linkedin

Jamal El Hadj

Jamal zit in zijn laatste jaar bachelor Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Momenteel volgt hij de specialisatie management consulting waarover hij zijn thesis zal schrijven. Zijn ambities en interesses liggen in het werkveld van management consulting en project management.

Naast student-assistent is Jamal ook actief als student consultant bij Solve Consulting waarin hij middels trainingen van toonaangevende adviesbureaus nonprofits en organisaties advies geeft op het gebied van social impact. Jamal heeft ook ervaring als afdelingsmanager binnen de supermarktwereld waarin hij over een team van circa 90 mensen leiding heeft gehad. Een aantal voorbeelden van zijn werkzaamheden waren het aansturen van zijn personeel, verantwoordelijkheden hebben over financiële, operationele en commerciële zaken van zijn afdelingen en het begeleiden van personeel met betrekking tot hun huidige prestaties/ ambities. Aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is Jamal student ambassadeur. Als ambassadeur geeft hij voorlichting over de bachelor Bedrijfskunde aan (toekomstige) studiegenoten.

Als student assistent ondersteunt Jamal de partners bij diverse onderzoeken en opdrachten op het gebied van strategie en governance. Hij is betrokken bij verschillende onderzoeken en heeft interesse in alle aspecten binnen de diensten van SMC. Daarnaast biedt Jamal ook ondersteuning bij het gebruik van de zelfevaluatietool BoardResearch (www.boardresearch.org) in samenwerking met de adviseurs.